Gruppe 1 og 2

I Gruppe 1 og 2 undervises du hver formiddag i dansk, matematik, engelsk, naturfag, religion, biologi og flere andre vigtige grundfag.
Du lærer også selv at være en del af en gruppe og tage ansvar for dig selv og andre.
Mandag og torsdag har du valgfag, der skifter for hver 3. måned, så du kan prøve så meget som muligt.
Onsdag har du linjefag det meste af dagen, hvor du har rig mulighed for at fordybe dig i det, som lige præcis du brænder for:

Til forældre og samarbejdspartnere:
Undervisningen i gruppe 1 og 2 er almentdannende og primært rettet mod de undervisningspligtige elever.
Undervisningen indeholder:

• De obligatoriske fag og emner
  • Valgfag hver mandag og torsdag eftermiddag
  • Linjefag om onsdagen.

Gennem undervisning og fællesskab i både skole og fritid, ligestilles udvikling på det faglige, sociale og private område.
Undervisningen i gruppe 1 og 2 kan følges i flere år og har som mål at eleven kan optages på STU eller en anden relevant ungdomsuddannelse efterfølgende.