Velkommen til Stubbekøbing Efterskole

På skolens grund bor forstanderpar Marianne og Ivan Jakobsen
mj      ivanjakobsen

Skolens daglige ledelse består af forstander, Ivan Jakobsen og viceforstander, Casper Bach Kofoed.
ivanjakobsen

Stubbekøbing Efterskole er en lille efterskole med plads til 55 elever. Skolen er for elever fra 8. årgang og opefter.
I praksis er eleverne ofte på skolen i flere år, og det er ikke usædvanligt med både 11. og 12. årgang grundet en sen udvikling.
Målgruppen er elever med særlige behov, generelle indlæringsvanskeligheder eller sent udviklede.
I praksis kan det være elever, der:

-har generelle indlæringsvanskeligheder
-ASF (autismespektrumforstyrrelser)
-små medfødte eller erhvervede hjerneskader
-ADHD i et omfang, der ikke ødelægger fællesskabet og hverdagen på skolen
-har haft hårde odds imod sig i barndommen, der har ødelagt selvtilliden
-andre diagnoser eller syndromer
-et fysisk handicap/kørestolsbruger i kombination med indlæringsvanskeligheder

Bestyrelsen består af

Carsten Hansen, formand, Helsinge
IMG 2518 898x1024

Carsten Holm, Klemensker
IMG 2522 814x1024

Henrik Bak-Pedersen, Gilleleje
IMG 2530 865x1024

Johannes Nielsen, Toftlund
IMG 2528 870x1024

Solveig Birkmose, Ringkøbing
IMG 2534 858x1024

Niels Arne Agerbo, Ribe
Niels Arne Agerbo 533x800

Regler

Eleverne har mødepligt til alle timer, måltider og øvrige samlinger, og vi forventer, at eleverne er positivt deltagende.
Mobning er forbudt.
Alkohol og stoffer af alle slags er forbudt på skolen og ved rejser til og fra skolen.
Drenge og piger har ikke adgang til hinandens værelser og seksuelt samvær er ikke tilladt.
Skolen er røgfri.
Øvrige hverdagsregler udleveres ved optagelsessamtalen.

Samarbejde
For at efterskoleopholdet får det mest optimale udbytte, kræves det, at skole-hjem samarbejdet er velfungerende, i form af regelmæssig kontakt. Den enkelte elev har derfor en kontaktlærer, som sammen med skolens ledelse varetager denne funktion.
Er hjemkommunen involveret i egenbetalingen, laves der individuelle aftaler for kontakten. Skolen indgår i uddannelsesplanen for den enkelte elev i form af vejledning, opfølgning og evt. efterværn af den enkelte elev.

Særlige forhold
Skolen er prøvefri. Som afslutning på et skoleår modtager en elev et Resursebevis, der kan bruges fremadrettet.
Flere elever får regelmæssigt medicin, hvilket håndteres efter gældende regler og uddeles af skolens personale.